понеділок, 28 листопада 2016 р.

17  листопада після репетиції хору ветеранів при РБК (Керівник Оксана Сідор) на якій повторили твори: «Спаси і помилуй нас Боже», «У неділю рано раз»,»Там за горов, за горою»,»Там около Левочі» та вивчення нових творів: «Там за горою,там за межею» обр.Ф.Турянина,  «Мамина вишня» сл.Д.Луценка, муз.А.Пашкевича та інших, які готовив хор для виступу у санаторії «Синяк» 28 листопада, більшість учасників хору взяли участь в засіданні клубу «Золотий вік», де керівником клубу Вірою Балог та завідуючою відділом обслуговування бібліотекою Оленю Кепша були запропоновані емблема клубу та гімн клубу.
 Крім старих учасників клубу в засіданні клубу взяли участь нові учасники: Соловка М.П., Ракович Г.В., Стульник В.М., Симчера О.В., Днканич М.М. та Стульник Н.В.
За приємним чаюванням з новими членами клубу спілкувалися ветерани клубу Шпак М.М.,  Берегі І.Є.,  Глушко М.І.,  Павльо М.А., Микита Г.М. та інші.
Обговорювали тарифи на комунальні послуги,  газ,  електроенергію, воду, ціни на продукти, медикаменти.
З Задоволенням познайомились з виставками присвяченими Голодомору,Збереженню здоров я,Дню гідності, книг місцевих та сучасних авторів України.
Вирішили на наступне засідання, яке відбудеться в грудні запросити більше ветеранів і  обсудити новорічно-різдвяні традиції, як краще зустріти «Новий  рік», «Різдво» в сімейному колі, поділитися рецептами приготування закусок, страв, солодощів, десертів,напоїв на свята.
Після спілкування учасники прийшли до висновку, що такі зібрання для спілкування ветеранів треба проводити частіше, особливо в зимовий період.
Під кінець зібрання учасники виконали «Спаси і помилуй нас Боже», «Сама тому мати винна» обр.П.Світлика та «Мамина вишня».
Від спілкування ветерани одержали позитивний заряд енергії і бадьорості.
                                                                                                                                    Берегій І.Є. 
учасник хору ветеранів



















Немає коментарів:

Дописати коментар