четвер, 19 жовтня 2017 р.

«Будні народного хору ветеранів»

12 жовтня народний хор ветеранів про РБК (керівник Сідор Оксана концентмейстер Сас Михайло) на черговій репетиції вивчав пісенні твори до фестивалю русинської пісні «Червона ружа».
Хор розучував віночок закарпатських народних пісень «Сидить сокіл на черешні», повторив пісні «Чия вина» та віночок «Шуміла діброва».
На репетицію завітав голова районної ради ветеранів України Король Петро Васильович, який привітав учасника народного хору  Михайла Михайловича Вакара з 85 – річним ювілейним днем народження вручив грамоту, і грошову винагороду . Ювіляр за професією пічник за роки своєї праці в комунальному відділі склав декілька тисяч кахельних пічок в м. Іршава та селах району.
Якісно зроблені кафельні печки і дотепер служать господарям, даючи приємне теплоі добрі спогади про печника який їх склав.
За солодким столом на адрес ювіляра звучали поздоровлення від голови первинної організації м. Іршави Берегія Ігоря Євгеновича керівника народного хору Сідор Оксани Іванівни, старости хору Глушко Марії Іванівни, найстарішої учасниці хору Лендел Єлізавети Йосипівни, учасників хору Микита Ганни Михайлівни, Цибеленко Семена Михайловича.
В честь ювіляра були проспівані «Многая літ» в різних варіантах, «З днем народження», «Літа минають» і багато інших українських народних пісень.

Немає коментарів:

Дописати коментар