четвер, 18 січня 2018 р.

Народний хор ветеранів в святкуванні новорічно-різдвяних свят.

По традиції народний хор ветеранів при РБК (керівник Сідор О.І. концертмейстер, Сас М.М.) взяв участь у вінчуванні і колядуванні. Колективові міськради (голова Степан Бобик) прозвучали колядки «Добрий вечір тобі пане господарю» та «Нова радість стала».
Голова ОТГ Степан Бобик ознайомив присутніх з планами на новий 2018 рік, які прийшли до душі присутнім. Учасники хору в декількох варіантах виконали твір «Многая літ» і щедро повінчували колективові міськради з побажанням щастя, радості, добробуту, благодаті, здоров’я та всіх гараздів.
З аналогічним вінчуванням і колядуванням народний хор ветеранів виступив перед колективами райдержадміністрації (голова Олександр Горін) і колективом райради (голова Віктор Симканинець).
Керівники району побажали народному хору ветеранів творчих успіхів і підтримку у всіх починаннях.
12 січня 2018 року народний хор ветеранів взяв участь у районному фестивалі вертепів і колядницьких колективів «Іршавський бетлегем 2018» прозвучали твори  «Добрий вечір тобі пане господарю» та «Нова радість стала» і вінчування Єлизавети Даримової та Семена Цібеленька.
Учасники народного хору ветеранів познайомились з персональною виставкою Василя Філеша «Боржавська Єлегія». Полотна художника приваблюють майстерністю, вишуканим колоритом і дуже сподобались учасникам народного хору ветеранів.  











Немає коментарів:

Дописати коментар