понеділок, 30 грудня 2013 р.

         На передноворічній репитиції народного хору ветеранів при Іршавському РБК пролунали твори: «Добрий вечір тобі, пане госпадарю», «Старий рік минає, Новий наступає», «В Віфлеємі новина», «Нова радість стала», всесвітньо відома «Свята ніч», «По всьому святу стала новина», «І дивна новина» з якими учасники хору будуть виступати на Новорічні та Різдвяні свята, а також на фестивалі «Внртеп 2014».
        Святково накриті столи з наїдками і напитками задушевна атмосфера в залі РБК – все це сприяло невимушеному спілкуванню учасників.
       «Многая літ» прозвучали в честь Семена Михайловича Цібеленко, який в ці відзначив день народження.
        Про творчу діяльність народного хору в 2013 та плани роботи на 2014 рік розповіла староста хору Марія Іванівна Глушко. Учасниками хору було запропоновано багато пропозицій, що до подальшої діяльності хору. Спогадами поділився також 94-річний учасник хору Михайло Михайлович Цільо. На зібрання хору завітав міський голова Степан Степанович Бобик, який часто допомагає хору матеріально, транспортом, морально. Він побажав учасникам хору невпинного руху вперед, наполегливість  та витримку і натхнення для досягнення вершин у творчій діяльності. Учасники хору відповіли пісенним побажання за доброзичливе ставлення до народного хору.
Учасник хору Берегій І. Є.




 

Немає коментарів:

Дописати коментар