понеділок, 20 січня 2014 р.

Народний хор ветеранів у новорічно-різдвяних святах

         У фестивалі вертепів та колядницьких колективів «Іршавський бетлегем» серед більш ніж 40 колективів з майже  усіх сіл району взяв участь народний хор ветеранів при Іршавському РБК (керівник Оксана Сідор).
         На попередніх репетиціях учасники хору підготовили більше 15 щедрівок і колядок, з якими вітали різні установи району в новорічно-рідвяні дні.
        На фестивалі пролунала всесвітньо відома колядка «Свята ніч, тиха ніч» та «По всьому світу стала новина», які були тепло сприйняті  глядачами.
        У виставковому залі РБК хористи оглянули виставку члена національної спілки художників України Петра Шолтеса, місцевих художників Василя Ловски, Світлани Бокотей, Любові Микити, Євгена Максима та інших, гончарні вироби Олександра Дворака  в яких була різдвяна  тематика. Учасники народного хору з старостою Марією Глушко отримали благословіння Високопреосвященного архієпископа Мукачівського і Ужгордського владики Феодора та подяку голови райдержадміністрації Василя Ковбаски та голови районної ради Станіслава Сухана  за участь  хору у фестивалі. Святкування продовжилося в барі «Іршава», де за святково накритими столами учасники народного хору поколядували  «В Віфлеємі новина»,  «Добрий вечір тобі пане господарю», «Старий рік минає, новий наступає», «Нова радість стала», «Дивна новина».
Ігор Берегій  учасник хору

 

Немає коментарів:

Дописати коментар