понеділок, 12 вересня 2016 р.

8 вересня після літніх канікул відбулася репетиція народного хору ветеранів при РБК (кер. О.І.Сідор).
Відпочивші хористи з великим задоволенням почули, що 29 вересня потрібно відмітити 30- річчя з дня заснування хору. Обговорили приблизний сценарій свята і склали відповідну програму пісень, які потрібно повторити і підготувати до ювілею.
Прорепетирували: «Спаси і помилуй нас Боже», віночок закарпатських народних пісень «Шуміла діброва» обр. М.Світлика, «Там коло Левочі» - словацьку народну пісню, «У неділю рано раз» - старовинну рекрутську пісню, «Рідна Верховина» сл. і муз. Кречка (соліст Семен Цібеленко), «По під гору вітер віє» - українська народна пісня обр. Ф.Турянина, «Там за горою, там за межею» обр. Ф.Турянина, «Іще кури не піли», «Сама тому мати винна» - закарпатські народні пісні обр. П.Світлика, «Мамина вишня» сл. Д.Луценка, муз. А.Пашкевича, «Там за горов, за горою» - українську народну пісню обр. П.Милославського.
За солодким столом були відмічені іменинники, які народилися в літні місяці: Людмила І. Митровці, Галина Є. Матішинець – 75 років, Ігор Є. Берегій та Марія І. Парада, пам’ятними відкритками з поздоровленнями і побажаннями від первинної організації ветеранів м. Іршави і учасників народного хору і грошовими винагородами від старости хору Марії І. Глушко. На адресу іменинників прозвучало «Многая літ» в декілька варіантах, пісні про день народження і закарпатські народні пісні.










Немає коментарів:

Дописати коментар