вівторок, 15 квітня 2014 р.

          По  запрошенню голови  міськради  Бобика  Степана Степановича  народний хор ветеранів при РБК взяв активну участь у святкуванні  фестивалю «Котися писанко по рідному краю», який відбувся 10 квітня на головній  площі м. Іршави. 
           Велику писанку  висотою 150 см виготовлену підприємстві «Клен» (Директор Лендєл М. В.), розмалювали в основному вихованці студії «Боржавська фантазія» і всі учасники фестивалю від вихованців міських дитсадків до поважних ветеранів – учасників народного хору, а Великодне дерево (автор Щока Лариса) було прикрашене великодніми яйцями виконаними різноманітними техніками вихованцями мистецьких гуртків з усього районна, які були нагороджені грамотами і подарунками.
          У концертній програмі фестивалю народний хор ветеранів при Іршавському РБК (керівник Сідор О. І.) виконав твори «Молитву за Україну», «Просимо тя Діво» та інші, які присутні вислухали з великою увагою і нагородили оплесками, а організатори фестивалю грамотою. За солодким столом учасники народного хору ветеранів: староста Глушко М. І., голова первинної організації ветеранів м. Іршави Берегій І. Є., учасники хору Цібере С. М., Матішинець Г. Є., Павльо М. А. поздоровили активного учасника хору Добру Д. Д. з 71-річним днем народження та вручили подарунки та квіти і виконали «Многая літ» в честь іменинника.





 

Немає коментарів:

Дописати коментар