понеділок, 7 квітня 2014 р.

Будні народного хору ветеранів при Іршавському РБК

         Репетиція народного хору ветеранів (керівник Сідор О. І.) 3 квітня  на якій учасники хору розучували твори до великодніх свят «Просимо тя Діво», «На горі священній», «О Боже спаси і помилуй» і «Молитва за Україну» та інші знайшла продовження. Учасники репетиції були запрошені в читальну залу Іршавської бібліотеки на засідання клубу «Золотий вік», де темою зібрання була «Зрілість це наша юність з мудрими очима». Бібліотекар Ряска Марія Антонівна прочитала по темі.
        Подальшому зібрання перетворилось у святкування ювілейного 70-річчя з дня народження старости хору Глушко Марії Іванівни. На зібрання завітав постійний спонсор майже всіх заходів народного хору мер міста Іршави Бобик Степан Степанович, який щиро привітав і вручив подарунок іменинниці і відзначив її вклад у діяльність народного хору і активну громадську позицію. Поздоровили іменинницю: бібліотекар Ряска М. А., керівник хору Сідор О. І., голова первинної організації ветеранів м. Іршави Берегій І.Є., учасники народного хору Митровці Л. М., Шпак М. М., Цібере С. М., Добра Д. Д., які вручили квіти і подарунки і заспівали у декількох варіантах «Многая і благая літ» та інші пісні.
        Виступити з творами на Пасхальну тематику запросили народний хор ветеранів на фестиваль «Котися писанко по рідному краю», а також взяти участь у фестивалі духовної пісні.
        Учасники хору відвідали виставку-продаж «У світі каменю».





 






Немає коментарів:

Дописати коментар